Book dit møde

Ring og hør om muligheder og vend ideer med Nikolaj på +45 21579948 og Peter på +45 30866105
Muligheder
Vi kan altid skræddersy et arrangement, så det passer til dine ønsker og behov. 

For at give et billede har vi lavet nogle eksempler på, hvad vi tilbyder:

Bålet som ramme for mødet
Vi er det naturlige alternativ til konferencelokalet og konferencemaden. Vi stiller med gode råvarer og udstyr til din mad, rolige rammer og masser af brænde. 

Det faciliterede møde
Vi stiller op med proffessionel hjælp til at få jer gennem en dagsorden og har mange års erfaring med processer, workshops og strategilægning. Vi indlægger også gerne vandreture - enten sammen som gruppe, som walk and talks med spørgsmål eller individuelle reflektionsvandringer og andre teamaktiviteter. Her afhænger prisen af, hvad jeres  behov er. 

Events
Vi stiller også gerne op til større arrangementer og vil gerne være medarrangører på events, der ligger inden for vores formål.

12-12 
For os indebærer en rigtig tur i skoven omkring bålet overnatning. Vi har mulighed for at arrangere ture incl. primitiv overnatning, f.eks. i Danmark og Sverige. Det kunne være fra 12 frokost til 12 næste dag. 

Hvad koster tankerne (..and Thoughts) ?
Vi kan stille op med forskellige indspil. Peter Mørk kan hjælpe med strategi og forretningsudvikling. Nikolaj Sveistrup kan sætte fokus på trends, byudvikling og verdensmål. Prisen for et oplæg afhænger af emne, forberedelse og proces. Ring, så snakker vi om det.